Назначението на Никола Стоянов го давам за пример на човек, който

...
Назначението на Никола Стоянов го давам за пример на човек, който
Коментари Харесай

Божанков разкри отношенията на служебния икономически министър с левицата

" Назначението на Никола Стоянов го давам за пример на човек, който е там с една единствена цел и то е да удари " Така Явор Божанков от разяснява в " Твоят ден " на NOVA NEWS поста на икономическия министър в служебния кабинет. 

Той напомни, че той е в тежък спор с , уволнен от ръкоодството ѝ и като подобен има персонален претекст за реваншизъм. " Никой няма подозрения, че този човек е селекциониран и селелктиран със задачата да удари Българска социалистическа партия ”, уточни още веднъж Божанков.

" Но той е там не просто персонално да удари водача на, а той е там, с цел да смъкна резултата на тази политическа мощ като част от един по-голям проект, защото служебният кабинет има голяма роля в това дали ще се образува или не и какъв кабинет ще се образува в идващия парламент ”, уточни Божанков. По думите му служебните кабинети могат да основат архитектурата на идващия кабинет.

Според Божанков: " Удар против ще докара до следния резултат: Или ГЕРБ да стане първа мощ и да образува болшинство, или тези, които тръгнахме по пътя срешу корупцията, да успеем да създадем, само че без троянските коне, като Има Такъв Народ, който в последна сметка събори държавното управление ".

На въпрос дали тримата министри от БСП в служебния кабинет - Крум Зарков, Явор Гечев и Весела Лечева - би трябвало да бъдат осъдени, Божанков сподели, че ще го реши груповият орган. Утре Националният съвет а ще се събере и групово ще го разиска, уточни той

Божанков разяснява косвено и уволнението на Гергана Алексова от поста ѝ на зам. шеф в НКЖИ. Той придвижи отговора си към Софийска стокова борса и зяви: " Една от най-големите схеми в страна е търговията на държавни сдружения през нея. Твърдя, че цялата държавна машина – от НКЖИ и БДЖ, МВР - горива, артикули - по какъв начин купува и продава страната изобщо, почти 90% от държавния оборот минава през тази борса. И в случай че човек огледа договорите през тая борса и види на какви цени са сключвани, ще се хване за главата ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР